Pronašli smo cool trik na TikToku uz koji će vaše usne izgledati punije - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Pronašli smo cool trik na TikToku uz koji će vaše usne izgledati punije

Tekst:

Ana Rotim

MAKEUP
22.11.2022.

Jedna od najveći prednosti društvenih mreža je ta što u jako kratkom roku možemo dobiti veoma korisne informacije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Generacija milenijalca sigurno se sjeća kako je provodila sate listajući omiljene lifestyle časopise u potrazi za korisnim beauty trikom, dok posljednjih godina sve što nam je potrebno jeste par klikova na omiljenom uređaju. I uistinu ne možemo se žaliti. 

Tako razvojem društvenih mreža, te pojavom trenda kratkih videa beauty scena doživjela procvat. Stoga, nerijetko se pojavi neki koristan tutorial kojeg podijeli slavni vizažist i koji vrlo brzo postane dio naše svakodnevne makeup rutine.

 Naime, ovih dana na društvenoj mreži TikTok viralan je postao video kako olovkom naglasiti rubove usana, a da i dalje zadržite prirodan izgled. S obzirom na to da je iscrtavanje usana jedan od omiljenih beauty trendova gdje djevojke vrlo lako griješe, uz tutorial ove djevojke moći ćete učiniti to na pravi način veoma jednostavno. 

 

 

@anahitaxo Stop making this mistake 😩 #lipcombo#lipliner#liplinertutorial#lipstickhack#overlininglips#liplinerhack#makeuphacks#easymakeuphack#morphelipliner#maclipliner#makeupfail#makeupadvice#makeupmistakes♬ Rich Flex - Drake & 21 SavageTajna leži u tome da nježno i lagano istaknete rubove usana tako što ćete pratiti njihovu prirodnu liniju, bez precrtavanja. Uz ovaj trik usne će izgledati uredno i punije.

* * *
Naslovna fotografija: @stavkim

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno