Ove hlače laskaju figuri i nosive su u raznim prilikama. Evo kako ih kombinirati 0-24h!

HIGH STREET
12.1.2021.

Brojna poigravanja sa stilovima, materijalom ili oblikom klasičnih artikala nerijetko rezultiraju drugačijim i unikatnim kombinacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se dosta češće odlučujemo na klasični look, ponekad nije naodmet priliku dati i drugačijim modelima za koje smo sigurni da će vas osvojiti. Pregledavajući street style izvještaje jedan poseban model zapao nam je za oko jer su sve modne jednadžbe sa njim dobile wow izgled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, radi se o hlačama širokih nogavica sa asimetričkim kopčanjem koje su u vrlo kratkom roku postale jedne od najpoželjnijijih.

Foto: @ivana_klaric_

Kombiniranjem dolčevita te omiljenih gležnjača ili tenisica i ovog modela hlača ne možete pogriješti, a osim jednostavnosti, možete se odlučiti i za nešto upečatljivije džempere ili blejzere koji će divno zaokružiti cijelu modu priču. Također, ovaj model hlača jednako dobro funkcionira u poslovnim i večernjim kombinacijama sa bluzama i košuljama, kao i za toplije dane sa visokim i niskim potpeticama. Stoga nema baš nikakvog razloga da već danas ne nabavite svoj primjerak i prepustite se kreiranju stylish kombinacija koje će privući svu pažnju.

HIGH STREET PONUDA

ZARA 15,95 KM

Bershka 69,95 KM

Bershka 49,95 KM

***

Naslovna fotografija: @annalukaszek 
Tekst: Ilda Lihić-Isović

HIGH STREET , 12.1.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@annalukaszek 

Podijeli:

Posljednje objavljeno