Trend report: Cipele koje ćemo nositi ove godine - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Trend report: Cipele koje ćemo nositi ove godine

Tekst:

Emina Smaka

MODNI DODACI
15.1.2022.

Iako je uzbudljivo gledati i istraživati komade odjeće koji će biti popularni ove godine i uživati u revijama prekrasnih komada, obratili smo pažnju i na trendove u obući koji nas očekuju ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš poput torbe i nakita, svjesni smo da cipele i najjednostavnijoj kombinaciji mogu dati sasvim novi vajb, te komadima koje već imamo u ormaru dati novi 'život'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moda je jedna od najcikličnijih industrija, te definitivno trendovi prolaze tako brzo da ponekad ne stignemo ni uživati u jednom trendu, već dolazi drugi. S tim na umu, obradovat će vas i činjenica da ćemo neke od omiljenih modela viđati i ove godine poput robusnih sandala, čupavih papuča ili cipela s platformom, a nekima ćemo ove godine okrenuti leđa poput cipela zaobljenog vrha ili tena s platformom.

U nastavku vam donosimo modele cipela koje će biti popularne tokom cijele ove godine. Tu će se naći modeli od otvorenih sandala do trendy modela čizama. Neke od ovih možda već posjedujete, a neke ćete pronaći na našim poznatim shopping listama, koje kreiramo za vas.

 

Trendy modeli obuće za 2022.

Cipele sa špicastim vrhom

Cipele na vezivanje 

Chunky sandale

Obuća s platformom

Sandale neobičnog dizajna

Mule

Čupave i mekane papuče i sandale

Cipele sa ženstvenim detaljima

* * * 
Naslovna fotografija: @alicelaneinteriors
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno