Beauty report: Sjaj za usne će vašim usnama dati blistavost i puniji izgled - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Beauty report: Sjaj za usne će vašim usnama dati blistavost i puniji izgled

Tekst:

Emina Smaka

MAKEUP
19.2.2022.

Trendovi u nanošenju makeupa se uvijek razvijaju, i to je naravno dobra stvar. Kada pogledamo nekoliko godina unazad i nanošenje makeupa 2016. i danas, zahvalni smo na tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ove sezone trendovi iz 80ih, 90ih i 2000ih se vraćaju u svaki segment kreativnosti, pa tako i u makeup industriji, te se posebno popularizirao must have komad 00ih – sjaj za usne. Mat ruževi za usne će uskoro postati stvar prošlosti, a sjajne usne novi trend. Na ovaj način kreira se i nešto svježiji look, a mnoge zaljubljenice u makeup, sjaj za usne nanose i na očne kapke za ultimativni vlažniji i svježiji izgled.

 Od modnih revija, pa do make up entuzijastica, ali i modnih insajderica, ovaj trend je prihvaćen od svih raširenih ruku. Odlično ide uz svaki makeup lica, a vašim usnama daje blistavost i puniji izgled. Neutralni make up, koji je također jedan od proljetnih trendova za ovu godinu, se odlično slaže upravo sa sjajem za usne. Lako će se uklopiti uz svaku kombinaciju i događaj kojem prisustvujete, a njegovo nanošenje ne zahtijeva mnogo vremena niti preciznosti. 
 

Makeup lookovi sa sjajem za usne 
 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @negin_mirsalehi 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno