U dućane se vratio jedan od omiljenih trendova – čizme s gamašama - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

U dućane se vratio jedan od omiljenih trendova – čizme s gamašama

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
18.9.2023.

Kaubojke, bikerice, čizme visine do bedra, vojničke… Sa sigurnošću možemo reći da se ove sezone gotovo svaki model čizama našao na top listama modnih trendova za jesen 2023. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tako su svoje mjesto među njima pronašle i čizme s gamašama koje su bile must have u ormaru svake istinske zaljubljenice u modu, a sada se vraćaju na modne radare.

 Čizme s gamašama, grijačima, duplog sloja… kako god ih nazvali, oduševljeno ćete prigrliti njihov povratak na modnu scenu. Specifičan model koji osvaja jednostavnim, ali unikatnim dizajnom koji je lako upariti sa svakim odjevnim komadom. Nosit će ih oni koje vole klasiku podignuti interesantnim modnim dodatkom koji dominira lookom, ali i oni koji vole nešto avangardniju estetiku, u koju će se idealno uklopiti i ovaj netipični dizajn.

 Mi smo pronašli 4 neodoljiva modela u dućanu ZARA, koji nam kao i obično servira jedan model u raznim varijantama, tako da svi mogu pronaći nešto sukladno svojoj estetici. Bilo da volite boho modele od brušene kože, sofisticirane crne od sjajne kože ili casual denim varijante, sigurno će vas oduševiti favoriti koje smo izdvojili.


Naša 4 ZARA favorita


* * *
Naslovna fotografija: @rosiehw

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno