Hoćemo li i u 2022. nositi skinny jeans hlače? Donosimo trend report s trapericama koje nosimo ove godine! - Bonjour.ba...

Hoćemo li i u 2022. nositi skinny jeans hlače? Donosimo trend report s trapericama koje nosimo ove godine!

Tekst:

Emina Smaka

STILSKI SAVJETI
13.1.2022.

Jeans hlače su jedan komad garderobe koji nikada nećemo prestati nositi, kako zbog udobnosti, tako i zbog njihove moći transformacije i uklapanje u različite odjevne stilove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što hoćemo je iz sezone u sezonu probati neke nove modele, ali svakako ostati vjerni i našim omiljenim jeans hlačama koje su dio naših ormara godinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Model koji je već postao kontroverzna tema su skinny jeans hlače, koje se na radost ( ili na žalost) mnogih, čini se više neće nositi. Okrenut ćemo se opuštenijim i udobnijim krojevima, a koji su to modeli koje nosimo ove godine donosimo u nastavku.

 

Wide leg jeans

Ovaj model nas prati već neko vrijeme, a očekuje se njihova još veća popularnost u ovoj godini. Da li se radi o udobnosti i praktičnosti ovih hlača ili njihovom cool girl vajbu, teško je reći, ali je definitivno favorit mnogih dama.

 

Jeans hlače niskog struka

Sa vraćanjem 2000tih u naše ormare, očekivano se vraćaju i modeli jeans hlača sa niskim strukom.

 

Jeans u boji

Za proljeće 2022. najavili smo popularnost svijetlih boja u svim modnim segmentima, pa tako i jeans hlače nisu izuzetak. Nježne pastelne, svijetle bijele, ali i zemljane nijanse će biti u užem izboru.

 

Sve je u detaljima!

Bilo da govorimo o različitim dezenima i printovima, ili dodacima poput šljokica i drugih materijala, u 2022. ćemo nositi jeans hlače sa detaljima. Jedva čekamo isprobati ove interesantne trendove!

* * * 
Naslovna fotografija: @constantly_k 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno