4 torbe koje vam trebaju za svaku priliku - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

4 torbe koje vam trebaju za svaku priliku

Tekst:

Emina Smaka

HIGH STREET
28.9.2022.

Pravi izbor torbe lako može i najjednostavniju kombinaciju, poput farmerica i bazične majice podići na viši stepen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


S trendovima koji se mijenjaju strahovitom brzinom, teško je odlučiti se za torbu koja nam je zaista potrebna. Bez da se shvatimo pogrešno, torbe koje nas jednostavno očaraju svojim dizajnom bez ikakve praktičnosti se također trebaju naći u vašim ormarima, no te torbe trebaju biti izuzetak vaše kolekcije. Kako biste uvijek imali onu pravu torbu za svaku priliku donosimo vodič kroz torbe.

 Pri biranju istih potrebno se osvrnuti na nekoliko zahtjeva, da se torba uklapa u naš lični stil, da je praktična za sve naše potrepštine, da će vas služiti nekoliko sezona. Naravno, kao što smo naveli trendovi se mijenjaju, ali ipak postoje modeli torbi koji će uvijek biti relevantni. Tote bag    

Tote bag ili kako je još nazivamo shopping torba je uvijek prva na našoj listi. Zašto? Njena funkcionalnost i praktičnost je nešto zbog čega je najčešće biramo. Idealna je za posao, za dane koje ćemo u potpunosti provesti van doma, za putovanja, ali i za one među vama koje sa sobom nose makeup torbice i druge potrepštine. Naš savjet je da birate one u neutralnim tonovima i tako ih možete nositi godinama, ali i uklopiti uz sve kombinacije.

 

ZARA 45,95 KM

MANGO 89,95 KM

Bershka 49,95 KM

Massimo Dutti 749,00 KMTorbe za svečanije prilike

Ove su nam omiljene jer upravo one daju našim kombinacijama onaj potrebni sjaj. Nosimo ih na vjenčanja, proslave ili noćne izlaske. Već nekoliko sezona ovi modeli cvjetaju od raznovrsnosti i zabavnih detalja. Od perja, šljokica, metaliziranih materijala - možete birati, a teško da će i jedan od ovih detalja uskoro izaći iz trenda. 


ZARA 35,95 KM

ZARA 85,95 KM

Parfois 60,00 KM

Pull and Bear 45,95 KMTorbe preko ramena

Ovo su torbe namijenjene za više prilika, odgovaraju poslovnim outfitima, dnevnim casual kombinacijama, poslovnim večerama pa i posebnim eventima. Nemaju taj nivo praktičnosti kao tote torba ali s druge strane imaju svoje dobre strane, nosite ih preko tijela ili na ramenu i ruke su vam slobodne, lako se stiliziraju u različite outfite i nije ih izazov pronaći na policama dućana.

 

ZARA 49,95 KM

Bershka 39,95 KM

MANGO 89,95 KM

Massimo Dutti 249,00 KMRuksak 

Ok, komad je koji možda i najmanje nosimo, ali to ne znači da nije neophodan u našoj kolekciji. Odličan je za putovanja, odmor u prirodi, obilazak grada i dane ispunjene mnoštvom obaveza. S obzirom na to da nije najpopularniji među torbama manje ga i ima na policama, ali svakako možemo pronaći onaj koji odgovara našem stilu i potrebama. 


Pull and Bear 29,95 KM

Parfois 70,00 KM

ZARA 39,95 KM

Pull and Bear 29,95 KM

* * * 
Naslovna fotografija: @collagevintage

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno