Izdvojili smo 13 praktičnih torbi u boji koje će vaš jesenji look učiniti jedinstvenim - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Izdvojili smo 13 praktičnih torbi u boji koje će vaš jesenji look učiniti jedinstvenim

Tekst:

Nevena Divčić

MODNI DODACI
25.9.2023.

U konstantnoj potrazi za još jednom efektnom i praktičnom torbom često zaboravimo obratiti pažnju na torbe u bojama koje na prvu ne izgledaju kao komad koji ćemo nositi svakog dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Torba u boji može biti jednako koristan komad u vašim odjevnim kombinacijama. Čini se da je to bezrazložno jedan od komada koji nam uvijek izgleda bolje na drugima i prvo je što primijetimo i na Instagram objavama trendy djevojaka

Ako smatrate da je ovo komad koji trebate zaobići ili ne znate kako biste je nosili, imamo tri super prijedloga: Monokromatski look, color block ili kombinacije u kojim je torba akcentni komad.

 Za početak, torba u boji ne mora nužno biti u jarkim nijansama. Pastelne ili zagasite boje mogu biti jednako praktične. Monokromatski jesenji look će biti odličan u nijansama crvene, tamnozelenoj ili oker žutoj boji.  

Ako preferirate odjeću u neutralnim bojama, torba će unijeti svježinu u vaše svakodnevne kombinacije. Odjeći koju najviše volite će dati neki novi život.

 Kontrastne boje

Nema riječi kojim možemo dovoljno naglasiti koliko je color block zanimljiv u svijetu mode i koliko modnih trendova diktira upravo ovaj odvažni momenat. Od street style fotografija sa sedmica mode, pa sve do Skandinavki koje caruju ovim trendom. Kombinacije zelene i ljubičaste, plave i narandžaste, roza i crvene su posvuda. Jedan od najjednostavnijih načina da ovaj stil unesete i u svoje lookove je upravo glavni akter našeg članka – torba.

 ZARA, MANGO, Parfois


MANGO 69,95 KM

ZARA 45,95 KM

PARFOIS 60,00 KM

ZARA 139,00 KM

PARFOIS 60,00 KM

ZARA 45,95 KM

PARFOIS 65,00 KM

MANGO 179,00 KM

PARFOIS 50,00 KM

PARFOIS 100,00 KM

MANGO 69,95 KM

MANGO 59,95 KM

PARFOIS 65,00 KM

* * *
Naslovna fotografija: @leoniehanne

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno