Tople i slojevite zimske kombinacije u kojima ćete izgledati odlično - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Tople i slojevite zimske kombinacije u kojima ćete izgledati odlično

Tekst:

Bonjour.ba

STILSKI SAVJETI
7.11.2022.

U danima kada nam je ideja savršenog scenarija sagrađena oko tople dekice, vrućeg čaja i topline doma, a trebamo izaći vani, važno je birati izdanja koja će pružiti upravo udobnost i grijati nas i na prohladan kišni dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao modni trik koji savršeno odgovara na vremenske uvjete javlja se slojevito odijevanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ideja slojevitog odijevanja jeste igra s različitim teksturama, veličinama i debljinama artikala koje nosite, a bazira se na klasičnim zimskim artiklima.

Važno je kreirati modnu cjelinu koja izgleda skladno, a kao osnovu izdanja birajte traperice/hlače, tople džempere (dolčevite ili kardigane) i naravno bunde/jakne. Zanimljivu notu izdanjima dat ćete uz košulje koje ćete odjenuti ispod pletiva ili natkošulje koje možete obući preko toplih džempera. Mekani puloveri odlično će izgledati i uz blejzere preko kojih ćete odjenuti elegantne kapute. Ženstvene haljine u kombinaciji s trapericama također su chic odabir, a neka modni dodaci budi ti koji će dodati trendi element u cijelu priču. Birajte tople, nepropusne čizme, kao i šalove i kape koji daju osobni pečat.
 

Trenerke su itekako urban i udoban odabir, a monokromatska izdanja trik s kojim ne možete pogriješiti. Pri kreiranju outfita poigrajte se s nijansama basic artikala i naravno, nakitom. Dozu stilske inspiracije donosimo kroz fotografije u nastavku.

 

 

 

Foto: @negin_mirsalehi

Foto: @cocobeautea

Foto: @wethepeoplestyle

Foto: @constantly_k

Foto: @_jeanettemadsen_

***
Naslovna fotografija:  @fundachistophersen
Tekst: BONJOUR.ba

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno