Top 4 najpopularnije boje za kosu među kojima će svatko naći nešto za sebe - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Top 4 najpopularnije boje za kosu među kojima će svatko naći nešto za sebe

Tekst:

Marija Perić

KOSA
28.6.2022.

Dolazak ljeta kao da je svojevrsni poziv da je vrijeme za promjenu frizure tijekom sljedeće posjete našem omiljenom frizerskom salonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ako razmišljate o promjeni frizure, a želite da to upravo bude uz drugu boju, možda vas neka od sljedećih popularnih nijansi inspirira. Osim što ove boje za kosu nose neka zabavna imena, izgledaju jako neodoljivo. Tako ćete otkriti novu varijantu bronde trenda koji se drži među popularnim frizurama već godinama. Uz to, jedna jako odvažna nijansa za sve dame željne nečeg u potpunosti drugačijeg naći će se na našoj listi. I da, jesmo rekli da smo izdvojili i jednu boju za kosu koja stoji apsolutno svima? Više otkrijte u nastavku.

 

Boje za kosu o kojima će svi pričati ovog ljeta
 

Cappuccino plava
 

Savršena kombinacija svjetlijih i tamnijih pramenova koja svojim izgledom neodoljivo podsjeća na omiljeni cappuccino biti će nova it boja za ljeto. Odlično će pristajati svim damama, posebno onima koje imaju smeđu prirodnu kosu koju će nekoliko svjetlijih pramenova nevjerojatno osvježiti.

 Blagi Balayage
 

Kosa koja izgleda kao da je upravo okupana suncem nakon sedmodnevnog ljetovanja često je tražena frizura u salonima ovog ljeta. Ovaj blagi balayage zaštitni je znak brojnih dama kao što su Rosie Huntington Whiteley i Hailey Bieber.

 Sve nijanse crvene
 

Vatrene nijanse popularne su ovog ljeta kod brojnih cura koje žele odvažnu frizuru. Osim što je crvena kosa itekako primjetna, savršeno je prilagodljiva. Možete birati najvatrenije crvene nijanse, kao i svijetle ginger tonove.

 Čokoladna smeđa boja
 

Boja koja ovog ljeta osvaja sve veći broj cura svakako je smeđa boja, a posebice čokoladna nijansa koja izgleda jako šarmantno. Osim što ju je puno lakše održavati, odlično stoji svima i daje određeni prirodni sjaj vašoj kosi.

 

***
Naslovna fotografija: @negin_mirsalehi

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno