9 modela tenisica iz bh. trgovina koje možete nositi tijekom ljetne i jesenske sezone - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

9 modela tenisica iz bh. trgovina koje možete nositi tijekom ljetne i jesenske sezone

Tekst:

Ana Rotim

HIGH STREET
5.8.2022.

Iako smo tek ušli u novi ljetni mjesec, došlo je vrijeme kada želimo investirati u artikle kojih se ne želimo odreći ni tijekom iduće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Osim što nose titulu jednog od omiljenih artikala kod kreiranja svakodnevnih ležernih izdanja, tenisice su bazični komad obuće koji veoma lako možete uskladiti. Nakon što su modnom scenom zavladale chunky modeli ili dad shoes tenisice i dalje se na listi najpoželjnijih mogu naći klasični modeli bijelih tenisica. Naime, upravo ti klasični 'statement' modeli idealni su za kombiniranje s lepršavim haljinama, pa tako mogu postati efektan komad za ljetna izdanja, no imaju i moć prilagođavanja za jesenske kombinacije kada biramo više slojevit look kojeg većinom krase traperice, blejzeri ili lagani kaputi. Kako bismo tijekom ove ali i nadolazeće sezone kreirali šarmantna izdanja upravo uz tenisice zavirili smo u aktualnu ponudu omiljenih high street brendova i pronašli devet modela u koja vrijedi investirati. 

Tenisice iz aktualne high street ponude:


Bershka 45,95 KM

Bershka 45,95 KM

Bershka 39,95 KM

Bershka 79,95 KM

Massimo Dutti 159 KM

Massimo Dutti 159 KM

ZARA 99,95 KM

ZARA 95,95 KM

ZARA 85,95 KM

* * * 
Naslovna fotografija: @isahernaez

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno