#BackToCity: Tatjana Ikanović otkriva neodoljive lokacije za druženje u Banjaluci i foodie favorite - Bonjour.ba - bh.li...

#BackToCity: Tatjana Ikanović otkriva neodoljive lokacije za druženje u Banjaluci i foodie favorite

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

GOURMET
22.9.2022.

Tatjana Ikanović je pravnica čije modne kombinacije rado pratimo na društvenim mrežama, uz uvijek zanimljive putopise i #foodie preporuke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svom profilu nerijetko dijeli djelić svoje (modne) svakodnevnice, otkriva nam nova cool mjesta u gradu, motivira da isprobamo nove okuse, ali i kreiramo nešto drugačije uspomene.
Banja Luka je grad koji krije mnoštvo sjajnih lokacija za druženje, a u razgovoru s Tatjanom saznali smo za odlične lokacije za punjenje baterija, što se krije u njenoj torbici, kao i zašto je Schweppes Slimline Tonic idealan za sjajne trenutke u sjajnom društvu.
 

 Koji su neki mali svakodnevni rituali koje ne preskačeš, bez obzira gdje se nalaziš?


Ne mogu da zamislim svoj dan bez malih jutarnjih i večernjih rituala. Jutarnja kafa, dobar doručak i suplementi su nešto što se ne preskače. Veče volim da završim sa maskicom na licu, uz omiljeno piće i knjigu ili film.

 


Što se uvijek krije u tvojoj torbi?


Svi znamo da je ženska torba mala rupa bez dna. 🙈
Ono što se uvijek nalazi u mojoj torbi su novčanik, telefon, sjaj za usne i naočale.


Koje su lokacije u gradu ili okolici Banjaluke koje rado posjećuješ u ljetnim danima i puniš baterije?


Banjaluka je ljeti najljepša i zaista nudi fantastičan i raznolik sadržaj za uživanje. Kad sam u gradu, volim da uživam u šetnji, omiljenim baštama restorana i hotela koje najčešće posjećujem (moja preporuka uvijek ide za restoran Rotkvica i baštu hotela Integra), ali i obali našeg divnog Vrbasa, te vještačkom ostrvu Stara Ada, gdje često započinjem svoja vikend jutra uz prvu jutarnju kafu. Van Banjaluke volim da posjetim Krupu na Vrbasu i brojna izletišta i kupališta, a nedavno sam imala priliku da se zaljubim u jedno imanje, koje je kao stvoreno za odmor duše i tijela, a nalazi se svega 40 minuta vožnje od Banjaluke- Krug ljubavi.


Omiljeno mjesto za kreiranje nezaboravnih trenutaka s dragim ljudima?


Gdje god sam sa najdražim ljudima i stvaramo naše uspomene, to mjesto postaje posebno. Do ljudi je, ne do mjesta.

 

Otkrila si na društvenim mrežama da je Schweppes neizostavan tvojih druženja doma, ali i u društvu. Okus koji favoriziraš ovog ljeta?


Moj vječiti favorit je Schweppes Bitter Lemon, ali novi Schweppes Slimline je pravo iznenađenje ovog ljeta.

 Omiljena ljetna pjesma?


Nemam omiljenu pjesmu, samo neka je neki veseo ritam, da se može plesati i da mami osmijeh na lice.


Omiljena morska lokacija?


Ovo je teško pitanje. Podjednako sam zaljubljena u crnogorsko i hrvatsko primorje, ali i u daleke destinacije koje sam posjetila. Međutim, najsrećnija sam na Hvaru.


Omiljeni ljetni #ootd?


Svaki outfit koji je sačinjen od lanenih komada. Široke haljine i pantalone, sve što je lepršavo i što ne sputava tijelo da diše.


Omiljena ljetna #foodie kombinacija?

Salata je moj izbor ljeti, Cezar ili neka njoj slična, samo da nisu morski plodovi u pitanju. Naravno, uz omiljeni Schweppes.


Najljepša uspomena u 2022. do sada?


Putovanja. Svako putovanje je nova uspomena, posebna i drugačija od drugih. Sa svakog putovanja se vratim bogatija, za nova poznanstva, nove destinacije koje sam istražila, ali i nove životne lekcije koje usput naučim… Ove godine to su bila grčka ostrva Rodos i Krit. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @turquoiselove9 

Povezani članci

Najpopularniji članci