4 elegatne svečane frizure za dame s tankom kosom - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

4 elegatne svečane frizure za dame s tankom kosom

Tekst:

Ana Rotim

KOSA
11.10.2022.

Smišljanje kombinacije, pronalazak outfita, gledanje tutoriala te otkrivanje idealnog makeup looka kao i traženje idealne frizure – sve su to slatke čari spremanja za svečanost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


S obzirom na to da svaka od navedenih stavki zahtjeva zaseban pristup ovog puta tema naše rubrike Ljepota su svečane frizure, ali za dame s tankom kosom. Naime, kod djevojaka s tanjom kosom može se pojaviti izazov kako na najbolji način stilizirati kosu da bi izgledala bujno, ali i elegantno. Upravo zbog toga kreirali smo vodič frizura koje će spomenute dame rado nositi. 

Zalizana pundža

Ova trendy ali i veoma ženstvena frizura idealna je za dame s tanjom kosom. U dogovoru sa svojim frizerom možete se poigrati s izgledom pundže i kreirati jedinstveni look.

 Lagani valovi

Romantični valovi učinit će da vaša kosa izgleda poletno, ali i pomoći da kreirate dodatni volumen uz koji će vaša koja izgledati bujno.

 Old Hollywood

Sjećate se onih slavnih frizura hollywoodskih dama iz šezdesetih godina koje su obilježavali glamurozni valovi. Da, upravo te frizure i dan danas volimo nositi. Odlično pristaju damama s tanjom kosom, a uz to nose taj efekt glamura i elegancije.
 Klasična pundža 

Ova bezvremenska frizura omogućit će vam da bezbrižno uživate tijekom svečanosti. Baš kao kod prethodno navedene zalizane pundže, možete eksperimentirati i kreirati jedinstveni look

 

* * *
Naslovna fotografija: @brycescarlett 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno