10 nešto drugačijih svečanih frizura koje ćete rado nositi tijekom sezone vjenčanja - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

10 nešto drugačijih svečanih frizura koje ćete rado nositi tijekom sezone vjenčanja

Tekst:

Ana Rotim

KOSA
8.8.2023.

Sezona vjenčanja osim što nas motivira da istražimo koji su to novi trendovi u svijetu mode, isto tako nas potiče na eksperimentiranje s jedinstvenim frizurama koje će začiniti cjelokupni look.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iako se često volimo voditi slavnom izrekom „manje je više", kada se radi o svečanim frizurama katkad se vrijedi zaigrati i probati nešto drugačije. Uz spomenuto bitno je istaknuti da i dalje ne možemo pobjeći od klasičnih frizura poput elegantnih pundži ili pak laganih valova koje nose notu vječnosti. Bez obzira na vaše preferencije i stil uz foto inspiraciju sigurni smo veoma jednostavno možete pronaći frizuru koju ćete poželjeti rekreirati za nadolazeću svečanost.

 Kako bismo vam kreirali jedinstveni vodič koji će inspirirati dame različitog modnog izričaja na profilu @invitada_perfecta iza kojeg stoji Španjolka Sandra pronašli smo ideje za veoma upečatljive frizure koje i izgledaju elegantno.  Romantični rep ili pak profinjena pundža frizure su koje Sandra rado bira za svoja izdanja koja donosimo u nastavku.

 

 * * *
Naslovna fotografija: @invitada_perfecta 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno