Svečane frizure: 10 nešto drugačijih ideja od dama iz BiH i regije - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Svečane frizure: 10 nešto drugačijih ideja od dama iz BiH i regije

Tekst:

Ana Rotim

KOSA
3.3.2023.

Svečani događaji uvijek dobro dođu za bijeg od svakodnevnih formula i malu igru s dodacima i artiklima koji nose glamurozni prizvuk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


To je idealno vrijeme da napravimo mali eksperiment s trendovima bez obzira je li riječ o beauty izdanjima ili modnim kombinacijama. Upravo zato društvene mreže posluže kao savršen alat za inspiraciju i poticanje mašte za kreiranje nešto drugačijeg i posebnijeg izgleda.

 S obzirom da smo prethodnih mjeseci inspiraciju prije odlaska kod frizera tražili kod dama iz okruženja, ovog puta odlučili smo zaviriti i otkriti što one biraju za svečana izdanja. Uz klasične, ali i dojmljive frizure s trendovskom notom izdvojile su se i one koje su bile popularne osamdesetih godina prošlog stoljeća.

 Naime, sukladno trendu dame naglasak je na kreiranju dodatnog volumena uz koji će kosa izgledati bujno i gusto. Dok kod onih klasičnih frizura izdvojile su se pundže s modernim twistom. Stoga, ako trebate dozu nadahnuća za sljedeći svečani look, u nastavku donosimo par cool ideja.

 

* * *
Naslovna fotografija: @sarajoofficial 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno