Ponovo učimo od 59 - godišnje Susi Rejano: Kako nositi bijele komade u ljetnom periodu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Ponovo učimo od 59 - godišnje Susi Rejano: Kako nositi bijele komade u ljetnom periodu

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
7.6.2023.

Bijela boja je jedna od najpopularnijih boja u modnom svijetu za vrijeme sunčanih dana, a razlog tome je jednostavnost i elegancija koju donosi svakoj kombinaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Bez obzira na to jesu li vam potrebne chic poslovne kombinacije ili one za svaki dan Susi Rejano zna kako kreirati glamurozna dnevna izdanja. Ona je modna insajderica s dugogodišnjim iskustvom, stilska inspiracija 790.000 pratitelja, poslovna žena i majka. Sa svojih 60 godina kreira neodoljiva izdanja koja inspirišu žene različitih dobnih skupina. 

Ovaj put smo inspiraciju pronašli u njenim kombinacijama koje uključuju komade u bijeloj boji. Sudeći po njenom Instagram profilu, ovakvi komadi su must have u njenom garderoberu. Često nosi all white outfite no, blejzere košulje i hlače kombinuje s komadima u pastelnim, zemljanim ali i jarkim nijansama. U nastavku 10 kombinacija koje ćete željeti preslikati u svoj ormar. 
 

10 stilskih izdanja Susi Rejano


 

* * * 
Naslovna fotografija: @susirejano
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno