Trend report: Ove zime svi nose šubare, a zbog ovih kombinacija ćete ih poželjeti i vi - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Trend report: Ove zime svi nose šubare, a zbog ovih kombinacija ćete ih poželjeti i vi

Tekst:

Emina Smaka

MODNI DODACI
27.1.2022.

Za mnoge su najbolji modni dodaci oni koji su i praktični i vizualno primamljivi. Tako da je ove zime na popularnosti dobila pufnasta jakna ili duboke čizme, ali i razni oblici kapa i šešira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


 

Jedan takav dodatak, koji se posebno istaknuo je krznena kapa, šubara. Naravno, sama šubara, nije nikakvo novo otkriće s obzirom da se nosi dugi niz godina, posebno u hladnijih predjelima svijeta. Svi ih se sjećate iz ormara naših baka, a ove sezone su postale trendy dodatak za koji se odlučuju mnoge poznate dame i blogerice.

 Prevladavaju klasični oblici šubare za krznom, a trendy preobrazbu je dobila u obliku fluffy kape/šešira u raznim bojama. Ovaj moderni dodatak, također, je svoju inspiraciju pronašao u nekim prethodnim godinama, tako da najviše sliči fluffy bucket kapama iz 90tih, koje su nosile Gwen Stefani ili Pamela Anderson. Ovaj trend su danas proslavile Rihanna, Gigi i Bella Hadid i FKA Twigs. Mi u nastavku donosimo fotografije najboljih izdanja s tradicionalnom ali i trendy šubarom.

 

Najbolji outfiti sa šubarom

* * * 
Naslovna fotografija: @sofiamcoelho
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno