Upečatljiva i tako stylish! Donosimo haljinu koju možete nositi od jutra do večeri. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Upečatljiva i tako stylish! Donosimo haljinu koju možete nositi od jutra do večeri.

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
14.11.2023.

Omiljena investicija u ormaru su uvijek komadi koji su svestrani i dopuštaju poigravanje s raznim kombinacijama te ih možete prilagoditi svakom kodeksu odijevanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kada pričamo o haljinama koje mogu biti bezvremenska investicija, to su uvijek one koje imaju jednostavan kroj i najčešće - neutralne boje (što olakšava kombiniranje s ostatkom garderobe). Međutim, ima nešto posebno efektno u crvenoj boji koja, upravo zbog svoje upečatljivosti, može biti jednako vrijedna kupovine.

Komad u ovoj boji će biti onaj statement model kojemu se vraćate svaki put kada vam treba val energije i samouvjerenosti.

Mi smo pronašli neodoljivu midi haljinu bez naramenica, u vibrantno crvenoj nijansi koja ne prolazi neopaženo. S jednostavnim džepovima i kontrastnim crnim gumbima, jednako je unikatna koliko i klasična.

Možete ju upariti s košuljom, majicom ili omiljenim blejzerom i spremni ste za radni dan prepun energije koju u svima budi ova dinamična nijansa. Ako ju želite prenijeti u večernji event, razmislite o elegantnom paru cipela u pratnji upečatljivog nakita i torbice koji će upotpuniti look.


Link za kupovinu je ispod fotografije


* * *
Naslovna fotografija: @rocioosorno

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno