Style Icon: Grece Ghanem svojim outfitima mijenja viđenje stila žena iznad 50 - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Style Icon: Grece Ghanem svojim outfitima mijenja viđenje stila žena iznad 50

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
29.6.2022.

Ukoliko bi vam morali predložiti samo jednu zaljubljenicu u modu čiji profil na Instagramu trebate pratiti onda je to jasno i glasno Grece Ghanem!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Grece je rođena u Libanonu, preselila se u Kanadu i iako po struci mikrobiologinja, u Kanadi ipak započinje karijeru osobne trenerice, a unazad par godina vješto se snalazi u ulozi modela, putoholičarke i modne influencerice. Najvažnija poruka njenih kombinacija je poticanje njenih pratilaca da izađu iz okvira nametnutih od strane okruženja te da prihvatite svoje različitosti bez obzira šta one bile. 

 Grace je posebno ulogu imala u životima žena iznad 50 godina. S obzirom na to da i sama ima 56 godina i prepoznatljivu kosu sive boje, ona svojim kombinacijama poručuje da može da nosi trendy, casual i sexy kombinacije bez obzira koliko godina ima. Njene kombinacije bi nosile dame od 20, 30, 40, 50 i više, nosive su u šetnji, na večerama, izlascima i raznim druženjima. Ne čudi što plijeni pažnju gdje god se pojavi, a česta je zvijezda street style kombinacija sa sedmica mode. Vogue ju je prozvao i 'Instagram ikonom bezvremenskog stila'. 

 

Najbolje Grece Ghanem kombinacije

 

* * * 
Naslovna fotografija: @greceghanem  

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno