Legendarni Sting stiže u Sarajevo! Donosimo sve detalje o koncertu i prodaji karata - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Legendarni Sting stiže u Sarajevo! Donosimo sve detalje o koncertu i prodaji karata

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

EVENT
8.11.2021.

Gordon Matthew Thomas Sumner CBE, za sve nas poznatiji kao Sting, je engleski muzičar, pjevač, tekstopisac i glumac sa bogatom karijerom čiji koncert je najavljen kao najveći događaj koji nas očekuje u sljedećoj godini 19.03.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na službenoj web stranici pronašli smo informaciju da sa zadovoljstvom najavljuju daljnje datume u Evropi tokom Stingove turneje 'My Songs' 2022. koji uključuju koncerte u Latviji, Litvaniji, Rumuniji, Mađarskoj, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Njemačkoj.

Također, obradovala nas je činjenica i da je Sting na oficijelnom Instagram profilu potvrdio ovu vijest.

Za "najveći muzički događaj 21. vijeka u Sarajevu"- kako su nazvali iz Avalon Produkcije, ulaznice dolaze u ograničenom broju u prodaji od petka 12.11. od 9 sati preko servisa kupikartu.ba.

Za sarajevski koncert Stinga, publika iz cijele Bosne i Hercegovine kao i čitavog regiona će imati priliku kupiti ulaznice po sljedećim cijenama:

  • parter 69 KM
  • fan-pit (samo 1500 karata) 99 KM i
  • tribine 99 KM.

Koncert će trajati dva sata i bit će sastavljen od Stingovih najvećih hitova, ali će istovremeno biti i promocija novog albuma „The Bridge“ koji izlazi 19.11. i već je najavljen uspješnim radijskim hit-singlom “Rushing Water”.

Također, iz Avalon produkcije saznajemo da ovaj koncert čini posebnim je i činjenica da je najavljen samo četiri mjeseca do njegovog održavanja, a koncerti i turneja ovakvog tipa izvođača se objavljuju i do godinu dana ranije.

Stoga savjetuju da budete brzi sa kupovinom ulaznica! 

A dok nestrpljivo čekamo početak prodaja karata, uživajte u nekim od najboljih pjesama od Desert Rose, Englishman in New York do Every little thing she does is magic.

***
Naslovna fotografija: @theofficialsting
Tekst: Ilda Lihić-Isović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno