Stilska formula blejzera i mini suknje idealna je kako za ljetne tako i za jesenje kombinacije - Bonjour.ba - bh.lifesty...

Stilska formula blejzera i mini suknje idealna je kako za ljetne tako i za jesenje kombinacije

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
19.8.2022.

Blejzer je modni imperativ kada govorimo o kombinacijama za kraj ljeta i ranu jesen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Volimo ga jer čini poseban dodatak svakoj modnoj kapsuli, a načina za stiliziranje je pregršt. Ni ovaj put našem modnom radaru nije izbjegao novi trend, trend blejzera u kombinaciji s mini suknjom te bez obzira da li se radi o setu i odvojenim komadima, ovaj spoj kreira jednu od najchic kombinacija. Mini suknje su trend već nekoliko sezona, a i ranije smo govorili o njihovom kombiniranju s dubokim čizmama, upravo taj članak će vas ohrabriti da i blejzer s mini suknjom uparite s dubokim čizmama. 

 Iako smo ovaj par mogli vidjeti na revijama mnogih poznatih brendova, modne insajderice s Instagrama su ovaj trend proslavile i na ulicama gradova. Tako smo upravo kroz njihove stilske izričaje pronašli ideje kako bi i sami rekreirali ovaj outfit. Neke od najdražih lookova dijelimo i s vama u nastavku, gdje smo sigurni da ćete nakon ovih fotografija i sami uspješno kreirati ovakve kombinacije. 
 

Spoj mini suknje i blejzera 
 

* * * 
Naslovna fotografija: @andicsinger
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno