Srca, mašne, zvijezde… Ekscentrični šarm ovih neobičnih torbica će vas osvojiti. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Srca, mašne, zvijezde… Ekscentrični šarm ovih neobičnih torbica će vas osvojiti.

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
20.11.2023.

U moru bezvremenskih modnih klasika i sličnih modela, svi ponekada poželimo unikatne i neobične komade koji će u svakodnevicu unijeti dozu zaigranosti i šarma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iako s vremena na vrijeme možda pronađete neki unikatan odjevni komad, nakon što mu se kratko divite, često ga ostavljate na polici dućana znajući da će ga biti jako teško upariti s komadima koje imate. Osim toga, jako upečatljiv komad ćete odjenuti par puta i brzo ga se pomalo zasititi.

 Stoga, kao idealno rješenje se nameću modni dodatci neobičnih oblika, boja i tekstura koji će razbiti klasiku i biti mali svjedok vašeg modnog identiteta čak i uz jednostavne outfite.

Već neko vrijeme društvenim mrežama vlada model u obliku srca modne kuće Alaïa u koji se svaka istinska fashionistica svaki put iznova zaljubi. Mi smo sada pronašli odlične high street modele od kojih jedan neodoljivo podsjeća na taj dizajnerski.

 Uz to simpa srce, našle su se i torbice spremne za svaki gala event koje će neodoljivom predimenzioniranom mašnom i mnoštvom cirkona podignuti svaki look. Želite li se još više maknuti od standardnih modela, preporučujemo metalik torbicu u obliku zvijezde, a naručite li espresso martini brenda Aldo, dobit ćete posebno unikatnu torbicu spremnu za svaki party u gradu.


Ovo je naših 8 favorita


* * *
Naslovna fotografija: @emilisindlev

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno