Ovaj beach bar u Makarskoj mjesto je u kojem možete uživati u koktelu dok posmatrate zalazak i osluškujute more - BONJOU...

Ovaj beach bar u Makarskoj mjesto je u kojem možete uživati u koktelu dok posmatrate zalazak i osluškujute more

PUTOVANJA
14.7.2021.

U slučaju da je vaša trenutna stanica Makarska ili u slučaju da planirate skori posjet ovom divnom mjestu, u pomoć stižemo sa lokacijom koju vrijedi posjetiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, lounge bar na koji niko ne može ostati ravnodušan, a krasi ga pogled na plavo more sa udobnim ležaljkama te ponuda odličnih koktela je Sól Lounge Bar u Makarskoj. Ujedno ovo je i jedno od najljepših mjesta za uživanje u predivnom zalasku sunca čime je opuštena morska priča postala još privlačnijom.

Foto: @SolLoungeMakarska 

Lounge bar je u ovom slučaju doista vjerodostojan opis jer u sklopu ovog bara moći ćete neometano odmarati se u hladovini, pijuckati koktel i opustiti se uz pogled na  more. 

 

Uređen je u klasičnom lounge stilu sa mnoštvo drvenih elementa i bijele boje, slamnatim suncobranima i ugodnim foteljama. Ne moramo ni spominjati kako je ovaj bar ne samo idealna prilika za bijeg od vrućine već i opcija za lagani večernji izlazak stoga ga svakako uvrstite u svoj raspored.  

 

Foto: @eva.hedstrom 

Foto: @eva.hedstrom

***

Naslovna fotografija: @sashana2
Tekst: Ilda Lihić-Isović

PUTOVANJA , 14.7.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@sashana2

Podijeli:

Posljednje objavljeno