Social Media Summit prvi put u BiH, a mi donosimo detalje! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Social Media Summit prvi put u BiH, a mi donosimo detalje!

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
8.4.2022.

Prvi Social Media Summit održat će se 19.5. u Sarajevu u prostoru Doma mladih – Centar Skenderija u organizaciji marketinške agencije Altermedia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Cilj Summita je na jednom mjestu okupiti vodeće kompanije i brendove, te agencije i influencere koji kreiraju content za društvene mreže. Društvene mreže su postale najjači kanali za interakciju, komunikaciju i komercijalni marketing. Eminentni govornici svojim izlaganjima, kroz edukativan sadržaj, objasnit će uspjeh društvenih mreža, njihov utjecaj, kako ih koristiti, koji su benefiti influencer marketinga i zbog čega odabrati određenog influencera za saradnju, te na koji način brendovi trebaju usmjeriti komunikaciju i content na društvenim kanalima.

 Konceptualno Summit će podržati svaki društveni medij zasebno, kroz različite panel diskusije sa osobama koje su najaktivnije i najpopularnije na određenim platformama. Kompanije će na jednom mjestu imati priliku odabrati i procijeniti koji su to najbolji digitalni kanali za njihov brend ili uslugu, te vidjeti kako nastaju interesantni sadržaji koji mnogobrojnoj publici drže pažnju, kao i upoznati potencijalne predstavnike vlastitog brenda, kao i pronaći kontakte za sljedeće profesionalne projekte.

U sklopu prvog Social Media Summita dodijelit će se nagrade “Digital cup” za najbolje digitalne kampanje u protekloj godini. Uslove za učešće u izboru, propozicije,  kategorije, kao i prijavni formular možete pogledati na web stranici

Ukoliko su vaše kampanje kvalitetne, izlaze iz granica uobičajenog, inspirišu i proizvode najefektniju komunikaciju prema ciljanim grupama, prijavite se!

***
Naslovna fotografija: Social Media Summit 2022 PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno