Smokva wine club u Ljubuškom idealno je mjesto za kreiranje novih gourmet uspomena s prijateljima - Bonjour.ba - bh.life...

Smokva wine club u Ljubuškom idealno je mjesto za kreiranje novih gourmet uspomena s prijateljima

Tekst:

Emina Smaka

GOURMET
22.8.2021.

U Ljubuškom smo otkrili ovaj divni bar, gdje u predivnoj bašti, uređenoj kamenom, drvenim namještajem i zelenilom možete uživati u čaši vina i ukusnoj hrani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomno odabranom kartom, kako lokalnih tako i regionalnih vina, Smokva Wine club privlači veliki broj strastvenih ljubitelja vina, ali i one koji vole da se, uz društvo i omiljeni napitak, opuste u ugodnoj atmosferi i muzici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim ponudom vina, osvojit će vas i pomno kreiranim platama sa sirom te laganim i slasnim ljetnim desertima.

Pored šarolike gourmet ponude, Smokva Wine club organizuje i promocije knjiga o vinima te zabavne ljetne večeri uz lokalne muzičare i DJ-eve. Vinske radionice su još jedan od poučnih sadržaja koji ovaj prekrasni bar nudi. 

Još jedna stvar koja oduševljava ljubitelje jazz muzike je činjenica da se u Smokva wine clubu redovno održavaju zabavni sadržaji sa muzičarima upravo ovog žanra što ovom predivnom ambijentu daje potpuno novu čar. Ukoliko želite posjetiti ovaj lokal, možete to učiniti na adresi Vitinska 8 u Ljubuškom. 

* * * 

* * *  

* * *  

* * * 

Naslovna fotografija: @smokva_wineclub
Tekst: Emina Smaka 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno