Video: Kreirajte na jednostavan način sleek bun frizuru - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Video: Kreirajte na jednostavan način sleek bun frizuru

Tekst:

Ana Rotim

KOSA
13.11.2022.

Zaglađena pundža odnosno sleek bun slovi kao jedna od najtraženijih frizura 2022. godine, bez obzira je li riječ o svakodnevnim ili svečanim izdanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Klasična, ali opet ova veoma glamurozna pundža osvojila je beauty svijet i zbog te note vječnosti, ali i činjenice da ju veoma lako možete napraviti kod kuće. Za ovu frizuru potrebno vam je samo nekoliko minuta, ili pak ako ste uistinu vješti samo nekoliko sekundi. S obzirom da sleek bun ne zahtijeva svježe opranu kosu, ova frizura je idealna kada želimo odložiti dane pranja, ali svejedno izgledati chic

 Ovu frizuru obožavaju i slavne dame tako sleek bun često vidimo kao dio izdanja Hailey Bieber, Kendall Jenner, kao i Rosie Huntington Whitley. Naime, zaglađena pundža naglašava crte vašeg lica, te na taj način ističe vašu ljepotu. Stoga, kako biste ju na najlakši način pronašli smo vam tutorial koji će olakšati posao. 

 

@melisekrem Sleek Bun Tutorial ✨ #sleekbun#cleangirlhair#cleangirlhairstyle#hairtutorial♬ Say It Right - Sped Up Remix - Nelly Furtado & Speed RadioS obzirom da sleek bun dame biraju i za večernja, ali i za dnevna izdanja zanima nas koji je vaš izbor?

* * *
Naslovna fotografija: @emitaz 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno