Blidinje: Kućica u blizini ski staze - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Blidinje: Planinska kućica na samo 200 metara od ski staze

Tekst:

Nevena Divčić

PUTOVANJA
26.1.2024.

Ok, znamo gdje ćete sigurno ubrzo poželjeti skijati i provesti naredni odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Mirna i netaknuta priroda Parka prirode Blidinje u Bosni i Hercegovini otkriva mnoštvo skrivenih dragulja za posjetitelje, a među njima se ističe i ova jedinstvena kućica A oblikakoja je istovremeno blizu aktivnosti i skrivena od gužve.
Pinery Blidinje A - Frame

Šarm ove kućice leži u njenom jednostavnom, ali i elegantnom dizajnu interijera i eksterijera kojim može parirati svjetskim građevinama, a njen interijer, kao i okruženje podsjećaju nas na filmske kadrove. Smještena u šumici, pruža osjećaj povezanosti s prirodom.
Unutrašnjost kućice odražava minimalistički stil, a kombinacija tamnih tonova drveta i crne boje savršeno je izbalansirana s dekoracijom i količinom svjetla u prostoru. Položaj prozora omogućava buđenje uz dnevnu svjetlost, a u danima odmora i putovanja kada biramo probuditi se bez alarma ovo je savršen izbor. U kućici može boraviti 5 osoba, a obradovat će vas i parking mjesto u sklopu objekta.
Ono što izdvaja ovu kućicu je njen položaj. Na samo 200 metara od ski centra, omogućava posjetiteljima laku dostupnost stazama i aktivnostima, dok istovremeno pruža osamu i mir.
Uživanje u skijanju ili planinarenju tijekom dana, a zatim punjenje baterija u ovom cozy kutku s dragim ljudima je na našoj listi želja za ovu zimu.

* * *
Foto: Booking.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno