8 Sinsay dodataka koji će vašem domu instant dati proljetni ugođaj - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

8 Sinsay dodataka koji će vašem domu instant dati proljetni ugođaj

Tekst:

Emina Smaka

INTERIJERI
14.5.2024.

Proljeće je vrijeme obnove, a pored našeg ormara i ostatak doma žudi za osvježenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nakon dugih zimskih mjeseci, često nam je potrebna promjena, nešto novo što će unijeti svježinu i radost u naš prostor. Upravo sada je pravo vrijeme da unesemo svijetle, razigrane boje, teksture ili printove inspirisane proljećem, poput svježih voćnih motiva ili cvjetnih dezena, koji će osvježiti atmosferu u našem domu

 

 Ukoliko niste raspoloženi za velike promjene u vašem interijeru ili ulaganja u skupe komade namještaja, ponekad, uz samo nekoliko pristupačnih dodataka može potpuno transformirati atmosferu u vašem domu
Tako, uz samo nekoliko novih ukrasnih jastuka, možete u potpunosti transformirati izgled dnevnog boravka, dodajući boju, teksturu i udobnost bez dodatnog tereta na budžet. 

 Dodatke za dom koji će ostvariti sve gore navedeno smo pronašli u Sinsay dućanu. Sinsay je poznat po svojim trendy komadima odjeće, ali i po jako pristupačnim i simpatičnim dodacima za interijer koji su idealni za osvježavanje prostora tokom proljeća.
Kada govorimo o dodacima za dom koji unose proljeću svježinu, mislimo na lagane teksture, svijetle boje i prirodne elemente koji će donijeti osjećaj revitalizacije u svaki kutak vašeg doma. 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @fromsoofwithlove

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno