#28thSFF: Saznali smo kako filmove 28. Sarajevo Film Festivala možete gledati online - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

#28thSFF: Saznali smo kako filmove 28. Sarajevo Film Festivala možete gledati online

Tekst:

Bonjour.ba/PR

FILMOVI & SERIJE
13.8.2022.

Za sve one koji nisu u Sarajevu u vrijeme održavanja 28. Sarajevo Film Festivala ili će filmove gledati u kućnoj atmosferi, Sarajevo Film Festival omogućio je izbor filmova iz svog programa i za online gledanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Na online platformi koju možete pronaći klikom ovdje, od 13. osmog, publika na svom uređaju, samostalno ili u društvu, ima priliku uživati u najnovijim filmovima iz domaće, regionalne i svjetske produkcije i na taj način osjetiti dio festivalske atmosfere.
Izbor filmova za gledanje online bit će dostupan online na području Bosne i Hercegovine. Cijena pojedinačne karte za dugometražne filmove iznosi 11 KM, za kratke 2 KM, a u posebnoj ponudi je kompletan program čija je cijena 30 KM. Film je na Ondemand platformi dostupan pola sata od početka projekcije na Festivalu, idućih sedam dana.Sadržaj VoD platforme će biti dostupan za gledanje na datumima naznačenim na svakom pojedinačnom filmu.

28. Sarajevo Film Festival bit će održan od 12. do 19. osmog 2022. godine.


* * *
Naslovna fotografija: @sarajevofilmfestival

Povezani članci

Najpopularniji članci