Volite seriju Sex And The City? Ove 4 TV emisije ćete isto tako rado pogledati. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Volite seriju Sex And The City? Ove 4 TV emisije ćete isto tako rado pogledati.

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
1.9.2022.

Zasigurno ste barem jednom imali osjećaj da je svijet stao nakon što ste pogledali omiljenu tv seriju. Bez obzira jeste li ju pratili epizodu po epizodu ili pak odgledali cijelu u jednom dahu, ponekad se teže vraćamo svakodnevnim obvezama nakon završetka serije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ako ste se pronašli u tekstu iznad, a prethodnih godina s uzbuđenjem ste gledali svaku epizodu kultne serije Sex and the City i pomno pratili kombinacije Carrie Bradshaw razveselit će vas činjenica da u nastavku donosimo tv emisije koje preporučuju ljubitelji upravo ove legendarne serije. Uz neke nove naslove, izdvojili smo i serije za koje smo sigurni da su već ranije ukrale pažnju ljubiteljica mode. 

The Bold Type

Uzbudljiva humoristična drama koja je inspirirana životom bivše glavne urednice časopisa Cosmopolitan Joanne Coles. Kroz pet sezona i 58 nastavaka ova serija kroz brojne zaplete i intrige prikazuje dame koje timskim radom posao pretvaraju u prijateljstvo. 

Gossip Girl

Kultna serija koja prikazuje raskošni život studenata s Manhattana. Upečatljive modne kombinacije, uzbudljiva zbivanja, te šaljive ali i ponekad okrutne komentare misteriozne Tračerice, ova serija prikovat će vas uz male ekrane i sigurni smo da ćete ju pogledati u jednom dahu. 

Emily in Paris

Emily je buntovna djevojka koja napušta Chicago nakon što je dobila posao u gradu ljubavi - Parizu. Ova dramska ali i humoristična serija ukrala je pažnju modnih kritičara zbog jedinstvenih odjevnih kombinacija, a fanove će oduševiti novost da na Netflix uskoro stiže i treća sezona. 

Gossip Girl (Reboot)

HBO drama inspirirana TV uspješnicom ovog puta stavlja u fokus polusestre Julien i Zoyu. Za razliku od originalne verzije ovog puta ulogu Tračerice preuzeli su profesori, no kad je riječ o upečatljivim modnim kombinacijama - ne brinite, ni ovog puta ih neće nedostajati. 


* * * 
Foto: @binge / @hbomaxfamily

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno