Scrunchie: 1 trendi ukras za kosu, 20 prijedloga za stiliziranje

KOSA
28.11.2019.

Na sam spomen ove gumice za kosu izrađene od različitih vrsta naborane tkanine, sjetimo se naših frizura iz djetinjstva, ali i Carrie u seriji Seks i Grad koja u jednoj od epizoda objašnjava svom dečku Jacku Bergeru da stylish Njujorčanke nikada ne nose scrunchie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I uistinu, ovaj trend iz osamdesetih ili volite ili ne, ali nitko ne može nijekati razigranu notu koju ona daje klasicima poput pundže, repa ili polupodignute frizure.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izrađena od svile, baršuna, tvida ili pamuka, postaje zanimljiv ukras u kosi koji svojom teksturom i volumenom upotpunjuje i najjednostavniju frizuru, kao i naše ležerne kombinacije.

Činjenica da su dostupne u cijeloj plejadi boja na policama high street dućana, kao i da ih gotovo stalno viđamo na fotografijama blogerica na društvenim mrežama, dodatno potvrđuje njihovu prisutnost i popularnost. Nositi ih možete uz niski rep, neurednu visoku pundžu, kao ukras na kraju pletenice ili oko niske pundže. Ako vam nedostaje inspiracije za frizure s ovim it ukrasom, ove fotke bit će sjajan povod da u svoju hairstyle rutinu ponovno dodate ovu gumicu i pospremite tik uz ukosnice i satenske trake.

 

KOSA , 28.11.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno