Svilenkasta haljina kroz 10 atraktivnih kombinacija - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Svilenkasta haljina kroz 10 atraktivnih kombinacija

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
13.7.2022.

U modnom svijetu trendovi neumorno cirkulišu te ono što je bilo popularno prije samo nekoliko sezona danas je fashion no, no.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Međutim već nekoliko sezona egzistiraju komadi od svilenkastih, saten materijala. Haljina od satena koje su svoju popularnost doživjele u ekscentričnim 90 im sada su omiljeni komad trendseterica. Kako zbog lepršavog i profinjenog materijala, zbog nosivosti u različitim prilikama i chic izgleda, satenske haljine su postale klasici naših ormara. Na visokim temperaturama su odličan izbor, daju vam uglađen izgled dok na sebi nosite samo jedan komad koji kreira savršen dodir vašoj koži. 

 Mogućnost igre pri kreiranju outfita s ovim komadom su mnogobrojne. Uz samo nekoliko trikova od casual haljine za svaki dan ćete kreirati svečani look za vjenčanje ili ljetnu proslavu. S lanenom košuljicom koja vam pada preko ramena, slamnatim šeširom i udobnim ravnim papučama kreirat ćete effortless ljetni look. Istoj haljini možete dodati sandale na vezivanje s visokom potpeticom, nakit koji se presijava i malenu svečanu torbicu i bez mnogo izazova imate senzualan i otmjen večernji look. 

 

 * * * 
Naslovna fotografija: @rocky_barnes

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno