Šarmantne i statement torbice sa lancem koje ćemo nositi 0-24h

HIGH STREET
24.11.2020.

Dolaskom hladnijih dana, modna scena je izrodila pregršt modnih trendova koji su postali imperativ u street style kombinacijama zaljubljenica u modu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan poseban model torbi se izdvojio i doživio svoj trijumf, a kojeg smo viđali u dnevnim, ali i večernjim izdanjima mnogih dama. Naime, radi se o kreativnom dizajnu torbe u društvu lanca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: @jesschamilton

Točnije, lanac je našao svoje mjesto na clutch modelima, ali i na ručnim torbama dajući edge prizvuk klasičnom dizajnu. Vrlo upečatljiv detalj u obliku lanca donosi neodoljivu modnu notu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Modeli sa tanjim lancima su sjajan poligon za kreiranje stylish outfita, dok modeli sa nešto većim lancima osiguravaju statement notu. 

Za kombiniranje ovog modela predlažemo da se zadržite na minimalizmu te naglasak stavite na jednostavne linije u koje će se ovakav stil detalja izvrsno uklopiti. Spomenuti model odličan je odabir i za večernje kombinacije u kojima želite naglasiti svoju ženstvenost. 

U nastavku smo izdvojili trinaest modela torbi sa lancima iz aktualne ponude omiljenih, high street brendova  koji će se najbolje uklopiti u vaš postojeći stil te svakoj kombinaciji podarite jednu novu modnu dimenziju.

HIGH STREET PONUDA

 

ZARA 29,95 KM

ZARA 25,95 KM

ZARA 59,95 KM

ZARA 59,95 KM

ZARA 59,95 KM

ZARA 59,95 KM

Stradivarius 25,95 KM

Stradivarius 29,95 KM

Pull & Bear 39,95 KM

Pull & Bear 45,95 KM

Pull & Bear 49,95 KM

Bershka 15,55 KM

Bershka 39,95 KM

***

Naslovna fotografija: @constantly_k
Tekst: BONJOUR.ba

HIGH STREET , 24.11.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

@constantly_k

Podijeli:

Posljednje objavljeno