Saznajte kako odabrati savršenu nijansu ružičastog ruža prema podtonu vaše kože - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Saznajte kako odabrati savršenu nijansu ružičastog ruža prema podtonu vaše kože

Tekst:

Ana Rotim

MAKEUP
23.3.2022.

Šminkanje usana dio je gotovo svakodnevne make-up rutine, a u skladu sa sezonom, ružičasti ruževi postaju standardna oprema naše torbice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ružičasta je klasična boja koja će uz odabir dobre nijanse savršeno laskati vašim usnama. Raskošni spektar ružičastih tonova ostavlja nam prostor za igru ali i proučavanje koja će nijansa savršeno naglasiti naše usne, a uz to dati im potrebnu svježinu i živahniji izgled. Kako biste odabrali ružičasti ruž koji će najbolje pristajati vama vrlo je važno poznavati podton kože. 

 Kako znati koji je podton vaše kože?

Ukoliko još niste upoznate koji je podton vaše kože, veoma lako ga možete otkriti pomoću boje vena na ruci. Tako plave vene označavaju hladni podton, zelene - topli, dok kombinacija plavih i zelenih vena označava neutralni podton.

 Za dame s hladnim podtonom savršeno će pristajati ružičasti ruževi s blagom nijansom plave ili ljubičaste boje, odnosno oni hladniji. Usnama djevojaka s toplim podtonom poseban sjaj dat će ružičasti ruževi koji u sebi nose toplije tonove poput koraljnih. 

 Bez obzira koji je vaš podton, ružičasti ruž možete uvrstiti u make-up rutinu za jutarnja druženja, odlaske na posao, kao i za večernje izlaske. U nastavku pogledajte na koji način ga nose stylish instagram djevojke.

 

***
Naslovna fotografija: @elliseferguson 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno