Shopping preporuka: Rupičasti artikli su romantičan i efektan odabir za proljetne dane - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Shopping preporuka: Rupičasti artikli su romantičan i efektan odabir za proljetne dane

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

HIGH STREET
16.3.2023.

Prvi proljetni dani označili su novu sezone u svakoj garderobi, a romantični i prvi prozračni modeli unijeli su svježinu i razigrani dašak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao jedan od imperativa sezone nametnuli su se rupičasti artikli koje smo rado nosile u djetinjstvu. Naime, ovaj mini trend sa vintage notom daje romantičan prizvuk našim ležernim izdanjima, a elegantan i sofisticiran su odabir za formalnije prilike.
 
I dok će bluze biti omiljeni izbor kako za sofisticiraniji look sa modelima poslovnih hlača i elegantnim odijelom, za ležerne outfit birat ćemo topiće sa omiljenim parom traperica.

 Također, haljine, kao i set top-suknja će plijeniti pažnju upravo zbog zanimljivih detalja sa rupicama gdje će vam trebati samo nekoliko ključnih modnih dodataka i cijela modna jednadžba će izgledati odlično.

 Najčešće dolaze u bijelim tonovima, a na policama high street dućana pronašli smo nekoliko sjajnih modela i u drugim bojama. Favorite izdvajamo u nastavku.

 

Evo gdje pronaći rupičaste artikle u BiH


ZARA 59,95 KM

ZARA 49,95 KM

ZARA 49,95 KM

ZARA 59,95 KM

ZARA 89,95 KM

Stradivarius 69,95 KM

Stradivarius 45,95 KM

Stradivarius 35,95 KM

Stradivarius 45,95 KM

Stradivarius 32,95 KM***
Naslovna fotografija: @vickyllop

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno