Rt Kamenjak u Istri krije izuzetno lijepu prirodu, a ima i ljuljačku poput onih na Baliju - Bonjour.ba - bh.lifestyle ma...

Rt Kamenjak u Istri krije izuzetno lijepu prirodu, a ima i ljuljačku poput onih na Baliju

Tekst:

Marija Perić

PUTOVANJA
28.7.2022.

Rt Kamenjak nalazi se na samom jugu Hrvatske u Istri gdje krije neke od nevjerojatnih pažljivo sačuvanih prirodnih krajolika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovo područje postaje nezaboravno nakon što prvi put prošećete i ugledate velike stijene, posebnu floru i faunu te osjetite miris kadulje. Rt Kamenjak dom je za šumu alepo bora i hrasta crnike, a morska obala plijeni pozornost stjenovitim hridima s koje se hrabri ne libe skočiti u more. Brojni putokazi i informativne ploče pružiti će vam dodatne informacije o ovom zaštićenom području kad krenete s biciklom u istraživanje.
 

Rt Kamenjak sa izuzetno lijepom, zaštićenom prirodom
 Ljuljačka poput onih na Baliju
 

A kad se umorite od plivanja, sunčanja i istraživanja ovog mjesta, pauzu možete napraviti u Safari baru koji krije i savršeno mjesto za dvoje – ljuljačke s najboljim pogledom. Osim što ste sakriveni u trsci pri svakom ljuljanju primijetiti ćete velika morska prostranstva na koja se simpatično nadovezuje nebesko plavetnilo. Više detalja o Rtu otkrijte i na ovoj stranici, za dašak atmosfere koja vas očekuje pri posjeti ovom mjestu, prelistajte i fotografije u nastavku.

 

***
Naslovna fotografija: @timotej

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno