3 razloga zašto je Rihannin nastup na Super Bowl-u inspiracija za sve žene i mame - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 razloga zašto je Rihannin nastup na Super Bowl-u inspiracija za sve žene i mame

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

MAME RULZ
13.2.2023.

Samo nekoliko dana prije nego što će „shine bright like a diamond“ tokom poluvremena Super Bowl-a 2023, Rihanna je podijelila kako joj je majčinstvo pomoglo da donese odluku za svoj prvi nastup uživo u posljednjih sedam godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rihanna je priznala da joj je to što je postala mama sada devetomjesečnom sinu 'dodatna inspiracija' u njenom životu, ali nastup koji se dogodio sinoć je uveliko pokazao da inspiracija za mnoge žene, posebice mame je upravo sama Rihanna.

 Naime, Riri će ponovo postati mama, a vijest je podijelila sa cijelim svijetom tokom nastupa na poluvremenu na Super Bowlu. U full crvenom izdanju koji su za nju dizajnirali brendovi Loewe i Alaïa, dok se blistavo osmjehivala i doslovice lebdjela iznad stadiona State Farm u Glendale, Arizoni, na svojstven način je pokazala svim ženama i mamama da bi sve bilo spektakularno, idealno:

1. ne morate davati 110% za promjenu kombinacija, pa čak ni 100%. Rihanna je odličan primjer kako treba birati ono u čemu se osjećate udobno. Čak i u paru udobnih tenisica u komplementarnoj nijansi crvene sa ostatkom izdanja, Rihanna je oduševila sve.

2. ne morate imati dodatne goste jer vi to sve možete sami. Tako uistinu i jeste jer ako vjerujete u sebe već ste na pola puta do cilja u svim odlukama i ciljevima.

3. ne morate imati koreografiju u kojoj ne stojite ni sekundu jer „dovoljno“ je sasvim uredu da sve skupa izgleda wow. Sigurno već dosta dajete sebe u svim segmentima života. Sasvim je oki nekada pritisnuti pauzu i prepustiti se trenutku odmora.

 


 

Svoj nastup otvorila je pjesmama B-tch Better Have My Money, Where Have You Been i Only Girl (In the World), a više detalja možete pročitati ovdje.


***
Naslovna fotografija: @applemusic

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno