Remen će začiniti baš svaku kombinaciju, a evo ideja kako! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Remen će začiniti baš svaku kombinaciju, a evo ideja kako!

Tekst:

Maria Krezić

MODNI DODACI
19.2.2022.

Da sitnice mnogo znače, misao je vodilja koja se može primijeniti i u modnom svijetu. Detalji čine svaku savršenu kombinaciju, a najčešće ih čine modni dodaci koji cjelokupnom dojmu looka daju autentičnost. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Jedan od omiljenih asesoara je upravo i stylish remen koji predstavlja jednostavan i praktičan odabir za isticanje siluete i upotpunjavanje svih odjevnih kombinacija. Viđamo ih u raznim materijalima, oblicima i bojama, te u malih milijun kombinacija s hlačama, haljinama i suknjama. Danas ga je sve popularnije nositi i s košuljama, džemperima, sakoima pa čak i kaputima, gdje svakom izgledu dolazi kao točka na i i daje dodatnu dozu šarma.
 

 

U savezništvu s navedenim izdašnim popisom odjevnih predmeta, Insta djevojke svakodnevno kreiraju svoje outfite s kojim definitivno privlače pažnju. Jedan od takvih je kombiniranje capsule garderobe sa zanimljivim i trendy korzet remenom u romantičarskom stilu.

U nastavku vam donosimo inspiraciju kako da ga i vi uklopite u svoje odjevne odabire, a dalje ostaje na vašoj mašti i odvažnosti.

 


* * *
Naslovna fotografija: @benjaminkwanphoto

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno