Volite li sunce, Hercegovinu, vino uz ukusne lokalne delicije? Ako je odgovor da, ovaj festival je za vas! - Bonjour.ba...

Volite li sunce, Hercegovinu, vino uz ukusne lokalne delicije? Ako je odgovor da, ovaj festival je za vas!

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
2.6.2023.

Danas vam donosimo savršen plan za sve ljubitelje vina. Pjenušavo, bijelo, roze, crveno... sigurni smo da nećete ostati bez opcija na prvom Herzegowine fest festivalu vina koje ove godine pozicionira Grad Mostar kao središte vinske regije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerujemo da vas najviše zanima i datum održavanja, a to je 15.06.2023. godine u ambijentu Restorana “Radobolja” - Rondo u samom centru grada sa početkom u 18h.

 Organizatori su istaknuli da sam event okuplja preko četrdeset lokalnih vinara koji će predstaviti preko dvije stotine vinskih etiketa sa područja Hercegovine. Također, događaj će upotpuniti i lokalne delicije te vrhunski glazbeni, kao i umjetnički program upotpunjen sa DJ, Saxofon i El. Violina.

 Herzegowine fest kao novi segment eno-gastro turističke ponude Mostara i Hercegovine, idealna je prilika za sve one koji se žele upoznati sa vinskom baštinom, lokalnim delicijama i kušati vrhunske okuse Hercegovine.

 

Foto: unsplash.com

 

Spremni da otkrijete tajne vrhunskih kapljica vina?

 ***
Naslovna fotografija: @herzegowine

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno