Prstenje u nizovima: najefektniji modni trend u nakitu. Evo kako ga nositi! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Prstenje u nizovima: najefektniji modni trend u nakitu. Evo kako ga nositi!

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

MODNI DODACI
1.3.2022.

Nakit je oduvijek bio jedan od najefektnijih načina za dodavanje ličnog dodira bilo kojem outfitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su mali u svom obliku, prstenovi će uvijek ostati nakit koji zaokružuje čitavu modnu priču. Postoji vrlo malo drugih dodataka koji sa sobom nose tako jako značenje; posebno kada su u pitanju zaručnički i vjenčani prstenovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trend koji je ponovo zavladao Instagramom podrazumijeva kreiranje niza, točnije slaganja prstenja na jednoj ruci. Iako će vam trebati malo igranja i vizualne inspiracije, to je prilično jednostavan trend koji vam u trenu može podići cijeli look. Ključ postizanja ovog trenda je održavanje odabira kohezivnim, a da pritom prstenovi ne budu ni previše podudarni.

Foto: @katiedeanjewelry

Unutar vodiča kojeg smo kreirali provest ćemo vas kroz ideje kako nositi prstenove, kao i različite načine slaganja.

ŠTO PODRAZUMIJEVA OVAJ TREND?

Što se tiče slaganja prstenova, sve je otkriveno u imenu. Naime, prstenovi koji se mogu postaviti u nizu sa drugim prstenovima stvaraju efekt slaganja. Ti modeli prstena su obično nešto malo tanji i nježniji što vam daje više slobode za kreiranje niza kako god želite. Međutim, ne postoje striktna pravila koja kažu da prstenovi moraju biti tanji jer u biti možete slagati i veće prstenove kako biste stvorili željeni izgled.

PRSTENOVI KOJE ODABERETE TREBAJU ODGOVARATI VAŠEM STILU

To znači da biste trebali odabrati stilove koji se vama dopadaju. Ovo je pravilo primjenjivo na sve trendove nakita, ali kako nizovi prstenova imaju toliko osobnosti, to je ovdje posebno važno.

Foto: @chon.and.chon

BUDITE KREATIVNI

Sjajna stvar kod slaganja prstenova je što sa njima možete biti kreativni koliko želite. Želite li stvoriti suptilan izgled slaganjem minimalističkih, super tankih prstenova ili pak želite udružiti tri različita vrsta dragog kamena, izbor je na vama. Točnije, ako volite eksperimentirati sa različitim stilovima, tada će ovaj trend otvoriti čitavo područje mogućnosti. Uskoro ćete početi shvaćati koje se boje i stilovi međusobno najviše dopunjuju omogućavajući vam da kreirate svoj vlastiti izgled sa potpisom.

Foto: @ruegembon

MANJE JE VIŠE

Ako počnete nizati više prstenova na svaki prst, to može rezultirati sa ne tako stylish izgledom. Slaganje dva ili tri prstena na jedan prst, a zatim pored jedan samostalan kreira prekrasan izgled koji je nosiv u svim prilikama. Dakle, ako želite da imate prsten na svakom prstu onda se odlučite za samo jedan prsten. Također, ako želite niz na samo jednom prstu, da bi skup prstenova izgledao skladno, morate odabrati jasan stil. Točnije, prvo odaberite jedan glavni prsten, a zatim oko njega razradite stil drugih prstenova. Neka boja, oblik i dizajn glavnog prstena diktiraju izgled ostalih prstenova.

MIKS METALA

Uparivanje zlatne i srebrne boje u ovom trendu može stvoriti atraktivan izgled. Nošenje ovog stila postala je svakodnevnica mnogih zaljubljenica u modu, a vjerujemo da će vam uveliko pomoći i ideje koje smo izdvojili u nastavku.

Foto: @chon.and.chon

Foto: @chon.and.chon

Foto: @chon.and.chon

***

Naslovna fotografija: @chon.and.chon
Tekst: Ilda Lihić-Isović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno