Proslavite dan espresso kave uz 6 jednostavnih i nešto drugačijih recepata

GOURMET
23.11.2020.

Za mnoge od nas šoljica vruće kave sa slojem pjene na vrhu je omiljeni jutarnji ritual.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Espresso, koji je ujedno i osnovni sastojak drugih popularnih napitaka od kave, poput cappuccina, café latte i macchiato, prešao je dug put od svog izuma u Italiji negdje oko 1900-ih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas, na Svjetski dan espressa, predlažemo da svoju ljubav prema ovom napitku pokažete u kreiranju novih varijanti kave i priuštite si šoljicu ili dvije slasnog i mirisnog savršenstva.

Zadovoljit će svačije nepce i dodatno začiniti dan. U nastavku smo izdvojili video tutorijal za pripremu šest različitih recepata koji će klasičnoj recepturi za pripremu kave dati twist.



***

Naslovna fotografija: @kate.simple.life
Tekst: BONJOUR.ba

GOURMET , 23.11.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

@kate.simple.life

Podijeli:

Posljednje objavljeno