Voljeli ste zimska poslovna izdanja od Pilar, a proljetna su još inspirativnija - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Voljeli ste zimska poslovna izdanja od Pilar, a proljetna su još inspirativnija

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
10.3.2024.

Kreiranje kombinacija za evente je uzbudljiv, za svakodnevna izdanja zabavno, ali za poslovne kombinacije ne možemo baš pronaći posebno pozitivan pridjev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Svjesni smo da su upravo te kombinacije najizazovnije za stilizirati, a ako ćemo donositi zaključke prema našim statistikama, vi ste najčešće u potrazi za inspirativnim poslovnim izdanjima. Tako vas je ove zime oduševio stil blogerice Pilar de Arce koja uspijeva kreirati interesantne i primamljive kombinacije za posao. 


 U ponovnoj posjeti njenom profilu, lako se dalo vidjeti da nije samo vješta u kreiranju zimskih izdanja, već njeni proljetni lookovi izgledaju još inspirativnije. Stoga smo znali da njene outfite moramo podijeliti s vama


 Proljeće je na vratima, a s njime dolazak veselih boja, laganih materijala i kreativnih uzoraka na komadima. Upravo se takvi komadi kriju i u njenim kombinacijama. Na spretan način uvodi boje u izdanja za office bez da izgledaju neprofesionalno ili preopušteno. Tu su i monohromatska izdanja, koja ćete s lakoćom kreirati s već postojećim komadima u ormaru.  

 Dodatna inspiracija 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @pilardearce 
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno