Priroda, spa, adrenalin i gourmet ponuda. Sve to krije luksuzni hotel blizu Sarajeva. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Priroda, spa, adrenalin i gourmet ponuda. Sve to krije luksuzni hotel blizu Sarajeva.

Tekst:

Arijana Bošnjak

PUTOVANJA
13.10.2023.

Nadomak Sarajeva, u malenom gradu Kreševo, na adresi Ulica Kraljice Katarine, krije se idilična oaza okružena prirodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ova luksuzna, dizajnerski uređena lokacija, smještena je na rubu grada, na rijeci Kreševčici, u hladovini bjelogorične šume. Ne dajte se zavarati da zbog navedene hladovine i osvježavajuće rijeke ovaj hotel predstavlja isključivo ljetnu lokaciju. Iako će ljeti pružiti savršen bijeg od gradske vrućine, jesen je jednako idilična sezona za posjet ovom moderno uređenom interijeru.

 Malu virtualnu turneju hotela Adriale započet ćemo u njihovom prostranom restoranu Regius, na čijoj ćete staklenoj terasi, s pogledom na rijeku koja protječe ispod, pronaći mir i odmor za dušu i tijelo. Osim toga, tu se krije i vrhunska gourmet ponuda koja će oduševiti i nepce istinskog foodie lovera.

Jelovnik je A la carte i na njemu ćete pronaći neka tradicionalna jela, ali i jedinstvene, inovativne kombinacije. Prilikom kreiranja svakog jela, njihov kulinarski tim se prije svega vodi time da se na vašem tanjuru nalaze isključivo svježe namirnice i spoj koji donosi nezaboravne okuse.

 Osim vrhunske gourmet ponude, tu se krije i prava spa oaza pa smo sigurni da ćete već sljedeći vikend poželjeti odmor od svakodnevice na mjestu koje nudi masažu, jacuzzi i saunu. Ako želite sve u jednom paketu, birajte onaj romantični koji uključuje korištenje wellnessa i bocu vina za zaljubljene, a ako su u odmor uključeni i vaši mališani, preporučujemo obiteljski paket koji nudi radionice za djecu i gledanje crtanog filma.

 Moramo spomenuti da su mislili i na ljubitelje adrenalina i napravili paket koji će oduševiti one koji su, uz dobar odmor, željni i avanture. U sklopu hotela možete unajmiti i Blacksmith quadove i istražiti ljepote netaknute prirode Kreševa i okolice.

 Bilo da poželite odmor za jedno, romantiku u paru, obiteljski vikend ili prostrano mjesto za team building, ovo je lokacija koja krije za svakoga ponešto. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @hotel.adriale

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno