Poznate dame ovih dana kradu pažnju svojim street style izdanjima. Inspirišite se. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Poznate dame ovih dana kradu pažnju svojim street style izdanjima. Inspirišite se.

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
23.11.2023.

U današnjem vrtlogu street style izdanja, modni entuzijasti pridaju sve veću pažnju nekonvencionalnim i autentičnim stilovima koje nam donose poznate dame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Zimske hladnoće nisu izazov za poznate dame, naravno, lični stilisti igraju važnu ulogu u tome. 

No, odličan benefit digitalnog svijeta je i što sada možemo zaviriti u ormare naših omiljenih celebrity dama preko Instagrama i prilagoditi njihove sofisticirane kombinacije vlastitom stilu. 

 Prilagođavanje našeg stila, ali i budžeta, kombinaciji Hailey Bieber ili Emily Ratajkowski nikad nije bilo lakše. High street brendovi nude nam priliku da nosimo slične komade i postignemo sofisticirane lookove koji plijene pažnju i održavaju nas toplima u zimskim danima. 
 Kaputi postaju naša platna na kojima stvaramo umjetnička djela, a detalji poput šešira, rukavica i šala postaju ključni elementi koji naš outfit podižu na viši nivo elegancije.

 Celebrities nisu modni influenseri, no, njihova izdanja postaju vodič kroz lavirint zimske mode, pokazujući nam da je moguće ostati topao, udoban i istovremeno izgledati besprijekorno. 

 Na neki način možemo reći da su celebrity dame postale naši virtuelni stilisti. Ovo je vrijeme kada stilsko izražavanje nije rezervisano samo za crveni tepih - sada je dostupno svima koji su spremni istraživati, igrajući se s modom i izražavajući svoj jedinstveni stil u hladnim danima zime.

 Dodatna inspiracija

 

* * * 
Naslovna fotografija: @danixmichelle 
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno