Ovih dana poznate dame izgledaju bolje no ikad. Od njih krademo inspiraciju za outfite. - Bonjour.ba - bh.lifestyle maga...

Ovih dana poznate dame izgledaju bolje no ikad. Od njih krademo inspiraciju za outfite.

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
18.12.2022.

Street style kombinacije poznatih dama su one u kojima najviše uživamo, što zbog opuštenosti što zbog nosivosti samih outfita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Paparazzo izdanja poznatih dama posebno volimo pratiti jer najčešće kriju mnoštvo trikova i nude odličnu inspiraciju za kreiranje stilskih, ali casual kombinacija. Mnoge od njih imaju svoj prepoznatljiv stil koji njeguju godinama, a u posljednjih nekoliko godina njihove kombinacije su sve sličnije onima koje bi i sami nosili. Od farmerica, tenisica i kožnih jakni, svaki komad možemo pronaći u high street ponudi dućana.

Prethodnih dana smo poznate dame mogli najčešće vidjeti u udobnim i toplim izdanjima, a prevladavale su monohromatske kombinacije. Margot Robbie je često znala biti na meti modnih kritičara no, ovaj put je zablistala u monohromatskoj kombinaciji u krem boji. Sličan look je imala i Heidi Klum na snimanju "Germany's Next Top Model''. Po prvi put u našoj modnoj rubrici se našla i Kylie Jenner u opuštenom, ali pak dotjeranom izdanju za večeru u restoranu. Lily Collins puni street style rubirke posljednjih sedmica pa smo izabrali i njena 2 modna izdanja koja su nas osvojila. 

 

10 kombinacija poznatih dama

 

* * * 
Naslovna fotografija: @whowhatwear.uk 
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno