Ovo će biti 4 najpopularnije frizure za 2022. godinu, a neke od njih nosimo već sada! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Ovo će biti 4 najpopularnije frizure za 2022. godinu, a neke od njih nosimo već sada!

Tekst:

Emina Smaka

KOSA
25.12.2021.

Ova godina se bliži kraju, a za mnoge je bila godina promjena, bilo velikih kao promjena posla ili manjih kao promjena boje kose, a sve su pridonijele kreiranju trenutaka za pamćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada spominjemo kosu, prisjećamo se i svih frizura koje su bile popularne u ovoj godini, ali se pitamo i koji nas to trendovi očekuju u idućoj, te smo odlučili istražiti i sastaviti listu najboljih frizura za 2022.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rachel Green frizura

Već u ovoj godini se dalo nagovijestiti da će popularne isfenirane frizure iz 90tih, koji su nosili supermodeli ili omiljeni nam likovi sa ekrana biti veliki trend i u narednoj godini. Jednostavno nam je svima potrebno malo glamura i sjaja, a ove frizure su savršen izbor!

 

Francuska bob frizura

Sve vrste bob frizura će biti veliki trend naredne godine, a francuski bob, onaj sa šiškama, je pravi izbor za nešto ženstveniji i romantičniji izgled.

 

Peace and Love

70e se vraćaju na velika vrata kada je u pitanju stiliziranje kose, a plava boja kose sa šiškama po uzoru na frizuru iz 70ih glumice Goldie Hawn, će itekako biti veliki hit.

 

Nježne narančaste nijanse

Narančasta boja kose već neko vrijeme se nije našla na našoj listi, ali već od iduće godine ćemo je viđati svuda. Mali podsjetnik da ukoliko želite ovakvu boju kose, ipak posao prepustite stručnjacima za što efektniji ishod!

* * * 
Naslovna fotografija: @alexandrapereira

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno