Podizanje svijesti i savjeti za njegu kože sklone aknama u fokusu je ovih Instagram profila - BONJOUR.ba - bh.lifestyle...

Podizanje svijesti i savjeti za njegu kože sklone aknama u fokusu je ovih Instagram profila

ZDRAVLJE I NJEGA
22.7.2021.

Putovanje koje prolaze dame i muškarci u procesu borbe s aknama i ožiljcima nije lagano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato je ogroman vjetar u leđa informacija da sada na Instagramu možete pronaći puno profila koji na jedinstven, pozitivan i ohrabrujući način prenose poruke koje mogu utješiti sve koji prolaze kroz proces borbe s aknama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je šesti mjesec bio mjesec posvećen podizanju svijesti o aknama što je potaklo ove dame, ali i brojne druge djevojke na Instagramu da otkriju svoju priču o ovom izazovu i što je njima pomoglo.

Zato smo i mi odlučili izdvojiti nekoliko Instagram profila dama koje nesebično dijele savjete, iznose svoje nesigurnosti i najteže trenutke kako bi zajedno sa drugima na Internetu koji prolaze kroz slične situacije pronašle razumijevanje i lakše prihvatile situaciju. Uz savjete dermatologa i stručnjaka, ovakvi profili uvijek su nam dodatna inspiracija.

Koji su to profili, i zašto zaslužuju vaš follow, otkrijte u nastavku.

@anjalimahto

Po zanimanju dermatologica, ali i autorica knjige The Skincare Bible, na svom profilu svakodnevno kroz IGTV i regularne postove dijeli savjete o pravilnoj njezi kože.
Anjali i sama vodi borbu s aknama i sa svojom publikom na Instagramu razbija mitove i dijeli iskustva kako se nositi sa izazovima koje donose akne u svakodnevnom životu.

***

@isofiagrahn

Dijeljenje fotografija za ovu damu predstavlja misiju da izazove koje nose akne i ožiljci reprezentira u najtoplijem i najpozitivnijem mogućem svjetlu.
Kroz njene postove brojne dame i muškarci puno se lakše nose sa aknama i prepoznaju stvari i navike s kojima se mogu povezati i s kojima se mogu poistovjetiti. 

***

@myfacestory 

Šaptačica beauty proizvodima, umjetnica, majka i dama koja prenosi svoje putovanje rješavanja problema s aknama privlači pozornost čak 80 000 fanova.
Prateći njene korake i napredak mnogi njeni followeri mogu pronaći rješenje i razumijevanje koje im definitivno pomaže i u njihovom putovanju ka njegovanom licu.

***

@lounorthcote 

Podizanje svijesti o aknama i načini na koji se možete nositi sa procesom njihova liječenja tema je ovog Instagram profila.
Lou svakodnevno kroz svoje postove daje podsjetnike, savjete i maleni sneak peek u svoju svakodnevicu koja pomaže njenim pratiteljima da se ne osjećaju sami u borbi protiv akni.

***
Naslovna fotografija: @isofiagrahn
Tekst: Marija Perić

ZDRAVLJE I NJEGA , 22.7.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Marija Perić

Foto by:

@isofiagrahn

Podijeli:

Posljednje objavljeno