Najljepše pletene torbe od 30 do 60 KM koje već danas možete kupiti u našim dućanima - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Najljepše pletene torbe od 30 do 60 KM koje već danas možete kupiti u našim dućanima

Tekst:

MODNI DODACI
17.4.2021.

Dolaskom toplijih dana, kroz odjeću i modne dodatke vraćaju nam se i prozračni, prirodni materijali u kojima ćemo bezbrižno uživati tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pleteni dizajn torbi i ove sezone biti će prisutan kroz materijale poput slame, špage ili onoga koji izgleda poput rafije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KAKO KOMBINIRATI PLETENU TORBU?

Ovaj model torbi već odavno nije rezerviran samo za plažu i isključivo ljetne outfite, nego je svestrani modni dodatak koji je moguće kombinirati kroz veći dio godine i u različitim prilikama. Pletene torbe biti će i dovoljno prostrane da u njih pospremite osobne stvari ali i još poneki detalj poput rezervne veste, omiljene knjige ili buketa cvijeća koji ste upravo dobili.

Nosiva u casual izdanjima, pletena torba odlično će se uklopiti uz široke, lanene hlače, sandale s remenjem i lepršavu tuniku, dok ćete ju za duge, večernje šetnje kombinirati uz haljine ili kombinazone.

HIGH STREET PONUDA

Poznati high street brendovi obiluju raznovrsnom ponudom mini i maxi, ceker torbi kao i onih košara izgleda koje dolaze u jednoj ili dvije kontrastne boje. Pojedine su obogaćene trakama s tratinčicama i metaliziranim izgledom, a mi izdvajamo nekoliko modela koji će instant prizvati ljeto i izmamiti vam osmijeh na lice.

Zara 29,95 KM

Zara 29,95 KM

Zara 59,95 KM

Zara 59,95 KM

Pull&Bear 35,95 KM

Pull&Bear 49,95 KM

Pull&Bear 45,95 KM

Pull&Bear 35,95 KM

Pull&Bear 49,95 KM

Pull&Bear 49,95 KM

***

Naslovna fotografija: @annamavridis 
Tekst: Ana Bošnjak 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno