Ova ljuljačka na pješčanoj plaži u Crnoj Gori pruža najposebniji pogled na zalazak sunca - BONJOUR.ba - bh.lifestyle mag...

Ova ljuljačka na pješčanoj plaži u Crnoj Gori pruža najposebniji pogled na zalazak sunca

PUTOVANJA
21.7.2021.

Ova plaža u Crnoj Gori može biti i vaše idealno mjesto za odmor. Sa svojim sitnim pijeskom i obalom koja se proteže na 13 km, Velika plaža krade pozornost brojnih turista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ležaljke, ljuljačke, surfanje i zanimljiva aktivnost koju želimo istražiti - kite surfing samo su uvod u sadržaj koji nudi Velika plaža smještena u Ulcinju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, sa svojim vjetrovima tijekom ljeta, upravo je Velika plaža idealna za takozvani kite surfing koji privlači ljubitelje avantura i zaljubljenike u more. Kite surfing predstavlja vodeni sport u kojemu jedna osoba upravljajući zmajem uz snagu vjetra može surfati vodom na dasci.

No, ako ste više osoba koja uživa u sunčanju i avanturizam nije vaš odabir tijekom godišnjeg odmora, Velika plaža za vas sprema neodoljive drvene ležaljke, ljuljačke i pogled na avanturistične letače koji tvore idiličnu panoramu na ljetovanju.

Za maleni sneak peek i više razloga zašto se isplati posjetiti ovu zanimljivu turističku lokaciju još ovog ljeta, prelistajte dalje i uživajte u neodoljivim morskim prizorima.

 

 

 

 

***

Naslovna fotografija: @ramoviceva
Tekst: Marija Perić

 

PUTOVANJA , 21.7.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Marija Perić

Foto by:

@ramoviceva

Podijeli:

Posljednje objavljeno