10 inspirativnih outfita: Pink boja kao prvi vijesnik proljeća - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

10 inspirativnih outfita: Pink boja kao prvi vijesnik proljeća

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
8.3.2023.

Iako je za boju godine odabrana magenta, a za crvenu kažu da je nova roza, čini se da zaljubljenice u modu ipak ne odustaju tako lako od najšarmantnije odjevne nijanse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nakon što smo se svi, manje-više, nagledali Valentino pink boje, čini se da se polako zaljubljujemo u nježne roza nijanse. Tako nismo mogli ne primijetiti sve češće kombinacije u ovoj boji koje viđamo na Instagramu. 

 Nije tajna da upravo roza nijansu povezujemo s dolaskom proljeća pa nas nakon duge hladne zime, roza privlači više no ikad. Želimo nositi komade u pink nijansama, ali i monohromatske pink kombinacije. 


Zato smo sastavili jedan foto vodič s najljepšim street style kombinacijama modnih insajderica koje će poslužiti kao šalabahter za vaša proljetna izdanja i ona za prelazni period godine. 

 Alexandra Lapp nas uvijek počasti ženstvenijim kombinacijama pa je tako i ovaj put kreirala pink look uz košulju s perjem i svilenkastim rajfom. Fusun Linder se ovaj put također, odlučila za ženstveniji look koji uključuju volumeniziranu midi suknju i bijeli top. 

 


 

Upozoravamo da ostatak kombinacija najčešće uključuje pink kaput koji je favorit fashion cura ovaj mjesec. No, savjetujemo da ne krenete u instant shopping jer nam uskoro dolazi toplije vrijeme pa ćemo kaput ubrzo mijenjati za blejzer. 


 

Dodatna inspiracija 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @alexandralapp 
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno